Новости

Занимливости

(Видео) Еве зошто не смеете да „блендирате“ други возила

Добро погледнете го видеото и следен пат пред да „блендирате“ некој, запрашајте се дали правите добро или лошо, затоа што на многумина можеби ќе им помогнете, но во тие луѓе има и личности кои се големи криминалци.

GOLD
To Top