Новости

Занимливости

(Видео) Италијанка со „Зајди, зајди“ освои бронза на СП во ритмичка гимнастика

Италијанката Alexandra Agiurgiuculese со звуците на македонската песна „Зајди, зајди“ освои бронза на СП во ритмичка гимнастика кое се одржуваше во Софија, Бугарија.

GOLD
To Top