Новости

Занимливости

(Видео) Мечка влезе во магацин за риби

Мечка влезе во магацин за риби и ги избрка вработените.

Инцидентот се случи во рускиот град Оха, Сахалинска Област.

Камерите во магацинот снимиле како мечката влегува во објектот додека се растоварувале рибите. Животното најверојатно било привлечено од миризбата на риби.

GOLD
To Top