Новости

Занимливости

(Видео) Наставник се разигра во училница, па стана хит

Снимката на наставник од американската држава Кентаки стана хит на социјалните мрежи.
Крег Смит од основно училиште во градот Луисвил повеќе пати танцуваше пред учениците и ги воодушеви, а неговите потези беа снимени и брзо станаа хит.

„Секогаш се обидував да се придржувам до модерните трендови“, рече 52-годишниот наставник. „Навистина го сторив тоа само за да го подобрам мојот однос со учениците“, додаде тој и судејќи според реакциите, го постигна посакуваното.

GOLD
To Top