Новости

Занимливости

Возач на ламборџини фрли ѓубре низ прозорец: Поради потегот на велосипедистот брзо ја научи лекцијата

Еден велосипедист одлучи да го казни невоспитаниот возач на „ламборџини“.

Како што може да се види на снимката, возачот на луксузниот автомобил низ прозорец фрлил пластична амбалажа.

Тогаш наишол велосипедистот, го собрал ѓубрето од земја и му го фрли назад во „ламборџинито“ низ прозорецот.

Со тоа го научи возачот на една многу важна лекција која ќе му користи во животот, а од друга страна на Твитер се поведе полемика – Дали е оправдан чинот на велосипедистот?

GOLD
To Top