Новости

Занимливости

Германската полиција шокирана од автобусот кој патувал за Србија

Германската полиција објави дека застанала автобус кој возел за Србија и останала во шок од состојбата во која се наоѓал автобусот и затоа веднаш го исклучиле од сообраќај.

Зарѓана каросерија, неисправни кочници и управувачки систем – автобусот бил спремен за на отпад пишуваат германските медиуми.

Возилото е застанато кај централната автобуска станица во Берлин. Медиумите наведуваат дека автобусот поминал 1,3 милиони километри, како и дека дупките на возилото биле пополнувани со пур пена.

GOLD
To Top