Новости

Занимливости

Годината на раѓање открива тајни за вашето минато и иднина

Сигурно некогаш сте имале моменти кога сте се запрашале дали сте постоеле во некој претходен живот или пак, сте сакале да дознаете што ќе бидете во некој следен.

Мислењата на луѓето на тема задгробен живот се поделени.

Дури и да не верувате дека таа појава постои, овој интересен начин да се открие што сте биле во претходниот и што ќе бидете во следниот живот, вреди да се проба. Ништо нема да изгубите.

Истражувањето го направиле група доктори од Русија, а во продолжение проверете какви тајни ќе ви открие годината кога сте се родиле:

Трагачи на среќа (родени во 1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008, 2017 година)

Се обидувате да пронајдете вистинска среќа на сите полиња во животот, иако сте често склони кон депресија.

Во претходниот живот сте биле: крал, владетел или член на племенска заедница.

Во следниот живот ќе бидете: самотник кој ќе живее на планина или ќе се занимавате со екстремни спортови.

Писатели (родени во 1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007, 2016 година)

Не зборувате многу, но она што го кажувате е секогаш одмерено. Сакате да читате книги и да живеете во свој свет.

Во претходниот живот сте биле: син на демон или некој кој животот го поминал во лутање низ светот.

Во следниот живот ќе бидете: писател на љубовни драми или хорор приказни, или монах.

Уметници (родени во 1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997, 2006, 2015 година)

Неодлучни сте и секогаш сакате повеќе. Има многу луѓе кои сакаат да ве понижат, па внимавајте на нив.

Во претходниот живот сте биле: диктатор или слон.

Во следниот живот ќе бидете: уметник или светски патник.

Љубовници (1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, 2014 година)

Во љубовта правите големи жртви. Верни сте и секогаш подготвени да помогнете на оние на кои им е потребно.

Во претходниот живот сте биле: конкубина на императорот, помошник на царот.

Во следниот живот ќе бидете: фотомодел или претседател на некоја земја.

Научници (1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004, 2013 година)

Заљубени сте во науката и секогаш се трудите да го надоградите знаењето за светот околу вас.

Во претходниот живот сте биле: научник или филозоф.

Во следниот живот ќе бидете: повторно ќе работите нешто на полето на науката.

Астролози (1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003, 2012 година)

Вие сте интуитивни личности кои имаат многу пријатели и ќе остварат многу љубовни врски.

Во претходниот живот сте биле: магионичар.

Во следниот живот ќе бидете: астролог.

Горделиви (1921,1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002, 2011 година)

Сакате веднаш да го добиете она што го сакате и често сте агресивни во остварувањето на вашите цели.

Во претходниот живот сте биле: полубог или владетел.

Во следниот живот ќе бидете: монах или некој што ќе ги менува работите од корен.

Миленици на судбината (1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010 година)

Вие сте омилени личности во друштвото. Љубезни сте и секогаш здрави.

Во претходниот живот сте биле: војник или уметник.

Во следниот живот ќе бидете: вајар или духовен водач.

Исцелители (1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000, 2009 година)

Поседувате моќ да помагате на другите, па пријателите често ви бараат совети.

Во претходниот живот сте биле: лекар.

Во следниот живот ќе бидете: повторно ќе се занимавате со лекување или медицина.

Извор: www.crnobelo.com.mk

 

GOLD
To Top