Новости

Занимливости

Една поинаква верзија на „На Велигден сум се заљубил“

Џокси во изведбата од дома го придружува академскиот хор „Мирче Ацев“, со адаптиран хорски аранжман на Дами Емири, под диригентско водство на Јасмина Ѓорѓеска.

GOLD
To Top