Новости

Занимливости

Како да разликувате симптоми на пролетна алергија од симптоми на коронавирус?

Погледнете го видеото кое го направи ББС во кое убаво се објаснува кои се симптомите на коронавирусот, а кои на пролетната алергија за да може полесно да ги распознавате.

GOLD
To Top