Новости

Занимливости

Како да ја направите храната на вашите најмили привлечна за јадење!

Во продолжени издвоивме неколку фотки од оброци кои раскажуваат за креативноста на родителите ширум светот.

Се со цел да ги натераат нивните деца да јадат, тие го користат целиот свој капацитет и максимум за да ги примамат нивните милички да јадат.

Користете ги јунаците од цртаните филмови, животни, принцези… Навидум изгледаат тешки, но ако погледенте подобро тие се многу едностсвни.

Обидете се и вие да му го подготвите најслаткиот оброк на вашето дете. Затоа што храната најпрво ја вкусуваат очите!

GOLD
To Top