Новости

Занимливости

Крадец го покри лицето на урнебесен начин за да не го препознаат: Сега му се смее цел свет

Еден Индиец реши да ограби продавница, а за да ги избегне камерите да го снимат, зеде еден сад и со него си го покри лицето.

Така некое време се прикрадувал, а мислел дека планот ќе му успее. Меѓутоа кога се приближил до камерите да види каде е, снимен е од глава до пети.

Полицијата соопшти дека тој на крајот се откажал од грабежот, но сега секако се наоѓа на нивната листа и по него се трага.

GOLD
To Top