Новости

Занимливости

Купил четири телевизори да го следи СП во фудбал – жена му се заканува со тужба

Жителка на Изреал соопштила дека ќе го тужи сопругот кој купил четири телвизори за да го следи Светското првенство во фудбал кое се одржува во Русија од 14 јуни до 15 јули.

Како што се наведува, 40-годишна жена е лута на својот маж бидејќи донел четири телевизори како би ги следел утакмиците.

Таа е незадовлона и не сака нејзината куќа да се претвори во иден “машки клуб”, па затоа му предложила на сопругот телевизорите да ги подари на оние на кои им се потребни, но тој одбил. Му дала предлог привремено да се пресели кај родителите, а во случај да остане дома, ќе го тужи на суд.

Жената раскажала дека мажот и се заканува ќе и ја искрши главата со телевизор, ако му забрани да го следи Светското првенство во фудбал кое се одржува во Русија.

GOLD
To Top