Новости

Занимливости

Куче се обиде да украде друго куче

Не може а да не се насмеете кога гледате како куче, верувајте или не, навистина краде друго куче.
Ретриверите се познати како кучиња на кои на ум им доаѓаат секакви лудории, и ова куче се обидува да го „задржи” малото куче неколку пати помало од него.

GOLD
To Top