Новости

Занимливости

Перници кои совршено ќе одговараат на вашиот пролетен велигденски ентериер

Ако не сте во можност, овие перници можете да ги изработите и сами.

Едноставно, одберете некои стари алишта и од нивниот материјал озрежете форми на нешта кои потсеќаат на престојниот голем гристијански празник Велигден. Потоа сошиете ги на навлаките од перницата и уживајте во прекрасниот пролетен ентериер.

GOLD
To Top