Новости

Забава

Полската божиќна реклама која секого го остава без зборови

Ова е период од годината кога излегуваат божиќните реклами, но оваа полска реклама насловена „Англиски за почетници“ за многу краток период стана омилена во целиот свет.

Таа ги исполнува условите за една совршена божиќна реклама која испраќа многу важна порака. Дека е тоа така, уверете се и сами.

GOLD
To Top