Новости

Занимливости

ФОТО: Ирма исфрли мистериозно животно на плажа

Прити Десај од Организацијата за заштита на животната средина објави фотографија од необично животно кое било исфрлено на плажа во Тексас.

Таа побарала помош на Твитер да и потврдат за кое животно станува збор. Специјалист од музејот Смитсониан вели дека станува збор за јагула. Овој тип на јагула обично е закопана на дното на морето, но според „Earth Touch News“ силните ветрови и морските струи ја исфрлиле на брегот.

 

GOLD
To Top