Новости

Занимливости

ФОТО: Креативни идеи за првата роденденска торта на вашето дете

Првиот роденден на детето е посебен и голем настан на кој највозбудени се секако родителите. Почнувајќи од организацијата до роденденската декорација и тематика, еден од најголемите и најважните предизвици е секако роденденската торта.

Многумина се во дилема каква торта да одберат, од која тематика и со каков вкус да биде? Со оглед на тоа што за вкусови не се дискутира, направивме галерија од креативни торти кои би можеле да послужат како инспирација за првата роденденска торта на вашето дете.


GOLD
To Top