Новости

Занимливости

(Фото) Скулптури кои ја симболизираат празнината која настанува во човекот кога ја напушта земјата…

Прекрасна имперфекција…Францускиот уметник Бруно Каталано создава прекрасни скулптури кои ја симболизираат празнината која настанува во човекот кога е присилен да ја напушти својата земја, својот живот, пријателите…од која било причина…

 

GOLD
To Top