Новости

Занимливости

Ако сеуште не знаете како да ги потрошите парите, погледнете ги овие спа хотели за кучиња и почастете го вашето милениче!

Хм… Спа центар за домашни миленичиња кои чини илјадници долари? Епа ако ви е подлабок џебот, зошто да не ја пробате оваа варијанта?

Погледнете го овој луксузен спа центар за кучиња во кој тие имаат сопствени апартмани, базени, игрална која е дизајнирана само со играчки наменети само за нивниот…па… нивниот вид би рекле нели? Епа, добро ако не би ја правеле споредбата со човекот и немилосрдноста на животот, тогаш да ја направеме споредбата на овие кучиња родени под среќна ѕвезда со оние другите кои беспомошно лежат на улица и упорно бараат сопственици за да бидат згрижени барем во најмала куќичка и да живеат во нормални услови во кои ќе бараат барем една коска со што би преживеале. Животот е суров нели? До кога ќе полудува светот? Но, на овие што се сетиле за ваквиот бизнис, секоја им чест.

Хм…

GOLD
To Top