Новости

Занимливости

Би живееле ли на вакво место?

Понекогаш ни доаѓа преку глава од се и сакаме извесен период да се изолираме. Но, овој пат не зборуваме за принудна самоизолација која беше поврзана со актуелната ситуација, туку за стил на живот.

Зборувајќи за необични места за живот, се сопнавме на овие фотографии од кои некои можеби и се до толку бајковити со помош на магичното стспче, на фотошоп. Но, што се случува со оние приватни острови кои навистина постојат? Би се одлучиле ли на ваков живот? За некој можеби се мевлем за очи, но за некои дури и предизвикуваат страв.

Психолошкиот момент или емотивното доживување е првично поврзано со перцепцијата на окото. Какви емоции ви будат овие фотографии вам? Сепак, морате да признаете дека барем еднаш сте посакале да имате ваква шанса да избегате од се.

СН Брокер
To Top