Новости

Занимливости

Богаташите веќе прават бункери за да се спасат од корона или од светска војна!

Веќе од поодамна најновата мода кај богатите се бункерите или луксузните куќи и станови под земја. Ако некогаш бункерите кои се употребувале во случај на војна изгледаа страшно и едностсвно, денес според сликите, дури и би посакале да живееме во нив?!

Но, прашањето е:,,Има ли нешто што не знаеме, а тие го знаат веќе одамна и се подготвуваат за криза или во прашање е само паника?”

GOLD
To Top