Новости

Занимливости

(Видео) Што мислат децата за Денот на вљубените?

Во видеото се вклучени деца кои го кажуваат своето мислење и според нив значењето на празникот на вљубените.

Децата имаат навистина смешни, креативни и интересни одговори. Тие велат дека нема играње, но треба сите да бидеме заедно. Треба да се бакнуваме, но не цело време.

GOLD
To Top