Новости

Занимливости

ВИДЕО: 4 – годишно девојче од Македонија објаснува зошто решиле од Англија да се вратат назад во Македонија

4-годишно девојче од Македонија објаснува зошто решиле од Англија да се вратат назад во Македонија.

Мајката го објавила ова видео како одговор на сите оние што прашувале зошто по нецела година живот во Англија, решиле да се вратат во Македонија.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Мотика

GOLD
To Top