Новости

Занимливости

Забавен тест: Размислете добро – Низ која врата би поминале за да преживеете?

Време е за нова загатка! Ако треба да изберете, низ која врата би поминале?

Замислете дека немате избор, односно дека треба да поминете низ една од овие врати. Која би ја избрале за да преживеете?

Во првата врата се наоѓа убиец, во втората врата се наоѓа лав кој е гладен веќе цела година, а зад третата врата има соба која е во пламен.

Треба да се избере вратата број 2. Ако лавот не јадел една година, се претпоставува дека е мртов долго време.

Евротип
SNBROKER
To Top