Новости

Занимливости

Идеи плус за првоаприлски костими и маски инспирирани од култни филмови

Култните филмови и дизниевите анимации и цртани филмови секогаш се инспирација за одбирање на костим и правење на совршена маска.

Погледнете ги овие фотографии и исцрпете инспирација доколку сакате да бидете уникатни во својот костим.

 

Евротип
SNBROKER
To Top