Новости

Занимливости

Исцрпете идеи за уредување на вашата домашна библиотека!

Љубителите на книги знаат за што зборуваме. На секому му е потребно негово сопствено катче, свој простор во кој ќе ужива, а со помош на книгите ќе ужива во нов свет кој и тоа како нуди бегство од понекогаш суровата ни реалност.

Погледнете ги овие домашни библиотеки кои се организирани и конструирани во склоп на стилот и севкупната слика на ентериерот со што совршено се вклопуваат во амбиентот. Во исто време, заштедуваат простор, создавајќи го токму тоа совршено т.н. книгохоличарско катче во кое едвај би чекале да се релаксирате.

GOLD
To Top