Новости

Занимливости

И ова го има во светот – Пицерија дополнително ја наплаќа услугата за сечење пица

Пицерија во Загреб им наплаќала на гостите за услугата наречена: Сечење на вашата пица.

Изгледа дека економската криза комплетно го окупира умот на трговците, па тие постојано се во потрага по решение за тоа како да го надополнат буџетот. Но, дали можеби ова е премногу?

Како што пренесува Index.hr, нивни редовен читател што го споделил незадоволството од барањето на персоналот за наплаќање на оваа услуга, што за многумина ова би се спредило како наплаќе и за воздухот кој го дишеме.

Ова се луди времиња, па внимавајте што ви нудат и кои се стратегиите на угостителите за да го нападнат вашиот џеб.

Извор

Евротип
SNBROKER
To Top