Новости

Занимливости

Како би изгледале познатите од 20 век доколку имале тетоважи?

Cheyenne Randel е името на еден фотооп мајстор кој се занимава со улична уметност и фотоманиплуација.

Преку неговата креативност, Rendel овој пат дојде до интересна идеја, што би ни овозможила да видиме како би изгледале ѕвездите од 20 век доколку би имале тетоважи.

Неговата работа можете да ја видите овде.

Неговиот инстаграм профил е следен од многумина, а неговите фотографии ја покажуваат моќта што може да се има доколку се работи со фотошопот.

Евротип
Евротип
To Top