Новости

Занимливости

Како би изгледале принцезите на Дизни ако би реагирале нормално!

На принцезите на Дизни се огледуваат повеќето девојки и иако гледаат со наивна сеуште детска перцепција, тие очекуваат да се однесуваат исто толку перфекционистички како и нив.

Но, да бидеме реални. Што ако Дизни создадеше цртани во кои неговите принцези ќе се однесуваа нормално?

Епа до некаде ова би било тоа нормално.

Но, Дизни креираше бајки, а во бајките принцезите се совршени, а во реалноста не се. Значи, може ли бајката да се случува во реалноста или цел живот ќе се лажеме и сонуваме? Хм… дискутабилно нели?

GOLD
To Top