Новости

Занимливости

Како вие го доживувате вашето секојдневие, а како го доживуваат вашите деца!

Мајките си знаат колку се тешки деновите со нивните деца. Слатки маки нели? Но, како целата слика од поминатиот ден ја доживуваат децата?

Погледнете ги овие комични илустрации кои ги доловуваат вашите ,,тешки” денови, кои очигледно за вашите деца се секогаш слатки.

А како тоа го гледа вашето дете?

GOLD
To Top