Новости

Занимливости

Како е ова возможно? – Видео за слагалица со чоколадо што ќе ве остави во прашалници

Ок, ова се од оние видеа кои обично ги гледате на интернет кога нема што да правите и онака досадно скролате на вашиот паметен телефон.

Но, на ова, сигурби сме дека би подзастанале и би се запрашале, а потоа можеби и ќе ја разбиете досадата па ќе прошетате до продавница, ќе си купете едно чоколадо и ќе го пробате трикот.

Делува ли? …Или веќе сте го изеле. Епа, ако можете да одолеете и пред да вкусите, погледнете го видеото на инстаграм.

Евротип
SNBROKER
To Top