Новости

Занимливости

Комични илустрации кои раскажуваат за ,,тешкиот” живот на трудниците

На бремените жени и не им е баш лесно. Погледнете ги овие илустрации во кои ,,Bright side”, докажуваат дека нивниот живот е единствено патешествие кое само тие си го разбираат.

Сепак, се завршува кога бебенцето го држите во вашите раце, па овие маки се паметат како слатки маки. Но, тогаш за тогаш…Уф… Само жените си знаат.

Евротип
SNBROKER
To Top