Новости

Занимливости

Комични фотографии од постари парови кои докажуваат дека љубовта постои, но во староста малку смешно изгледа сето тоа

„Сепак нема да ти направам сендвич!“

„Зошто да ја чекаш пензијата за да почнеш да патуваш?!“

Сепак, колку и да изгледа смешно, навистина е прекрасно да се доживее чувството заедно да се остари со партнерот и љубовта на вашиот живот.

СН Брокер
To Top