Новости

Занимливости

Која е разликата меѓу Coca Cola и Coca Cola Zero?

Сите знаеме, а и многу испитувања покажале дека газираните пијалоци се полни со шеќер и се штетни за нашето здравје, но и покрај тоа голем број од нас не можат да се откажат од ова слатко задоволство.

Овој експеримент покажува колку шеќер има во едно шише Coca Cola, а колку во Coca Cola Zero.

GOLD
To Top