Новости

Занимливости

Креативни фотографии кои соопштуваат приказни!

Во денешно време, да си признаеме најповеќе време поминуваме во правење фотки. Лично, им се восхитувам на оние фотографии кои  отстапуваат од рутината и зборуваат за едни неоткриени таленти кои си играат со светла, сенки и бои и преку нивните ,,организирани” слики, ја споделуваат својата креативност.

Пробајте да бидете креативни и направете фотки кои ќе соопштуваат приказни. Во продолжение погледнете каде се подзамисли, а истовремено и се воодушеви нашето око и инспирирајте се за некој сличен предизвик.

GOLD
To Top