Новости

Занимливости

Лаванда – ексцентричен цвет со волшебен мирис!

Ова цвеќе е атрактивно и од своја страна уникатно затоа што за него е лесно да преживее и во не толку добри услови. Со лавандата може да ви се случи љубов на прв поглед. Ова растение освојува со своите необични лисја, воодушевувачки цвет и фантастичен мирис.

На лавандата не му пречи суша и тоа ја прави совршена за сите градини и стилови. Потекнувајќи од медитеранот, таа секогаш асоцира на лето. Од друга страна не само што плени со својата романтична убавина, туку е и феноменална билка.
Ова е одличен предлог да внесете нешто ново во вашиот двор и да ја разбиете монотонијата ако веќе не сте го направиле тоа.

GOLD
To Top