Новости

Занимливости

Луди и необични идеи за фотографии на денот на вашата свадба!

Ако и вие сте еден од оние кои ги мразат стереотипите и клишето, па сте одлучиле да имате не толку типична свадба, погледнете уште нешто што совршено би се вклопило во вашето сценарио.

Можеби некои уживаат во стандардните фотосесии, претставувајќи ги како најубавите младенци, но спротивно од нив, има луѓе кои нависгина не можат да го пиднесат тоа.

Епа ако сте од овие вториве и сакате баш тие фотосесии да станат вистинска забава за вас и вашите пријатели, девери… кумови, откачете со луди идеи и поминете го денот на вашата свадба, токму онака како што вие сакате, а не како што ви наметнуваат.

Запомнеге, свадбата е за вас. Не за другите! Другите само се радуваат за вас и на крај сепак ќе ја помнат само вечерата и порцијата, па колку и да се трудите да не добиете критики, неизбежно ќе ги добивате на вашата адреса. Барем сега имате време за добро да размислите и да го избегнете сиот тој наметнат патетичен стрес.

GOLD
To Top