Новости

Занимливости

Магично и необично кафуле, ресторан и библиотека

Кафе, ресторан и книжара или место каде можете да уживате со вашите најдобри пријатели – книгите.

Освен тоа, во ова кафуле во Австрија, добредојдени се и децата како гости кои имаат посебна библиотека и само за нив посебна кујна со магични напитоци и чудесна храна. Идејата е и тие да се почувствуваат како возрасни или да замислат дека сeе во истата или слична бајка на Хари Потер.

Погледнете ги овие фотографии кои раскажуваат за ова место кое ќе ве пречека во смирена и тивка атмосвера каде ќе уживате во волшебството на вашите омилени приказни. Па освен тоа и вие самите ќе се чувствувате како да сте дел од истите.

GOLD
To Top