Новости

Занимливости

,,Мамо добро сум!” – е пораката кое ова момче на интересен начин ја пренесува до неговата мајка од целиот свет!

Ова момче, со очигледно преголем авантуристички дух ја напуштил својата кариера како модел и консултант во Брисел за да патува низ целиот свет.

Веќе ги посетил Мексико, Куба, Костарика и други земји. За да ја увери својата мајка дека е добро и дека не треба да се грижи, тој и ги испраќа овие фотографии каде што изгледа здраво и среќно. Но, дали таа и понатаму се грижи? Па мајка е! Како да не паничи кога тој скока од падобран?! И освен тоа, не е добро облечен! Ќе му биде ладно!

Евротип
Евротип
To Top