Новости

Занимливости

Најубавите цртежи на згради низ светот!

Уметноста е магија. Таа е моќ која што може да направи барем за момент да застанете и воодушевено да погледнете во неа, заборавајќи ги грижите.

Во однос на ликивната уметност, погледнете го овој уличен тренд на цртежи кои се издигаат над високи стамбени згради и куќи кои ќе ве остават без здив!

GOLD
To Top