Новости

Занимливости

Необичен зимски тренд што се повеќе се наметнува – Би носеле ли вакви здолништа?

Здолништата се асоцијација на понежниот пол (иако тоа деновиве почнавме да го гледаме и во машката висока мода), па секогаш гледаме да имаме соодветно за годишното време.

Секако во зимскиот период бараме нешто што ќе не стопли, но дали овие здолништа од истиот материјал како на јакните би им се допаднале на сите или можеби во прашање е тренд во кого треба да се вљубиме на втор или трет поглед.

Инаку моделот ја следи линијата на телото и е во миди должина. Погледнете за што станува збор.

Евротип
SNBROKER
To Top