Новости

Занимливости

Никаква естетика и ужасен кичерај – Кога модните дизајнери си ја згрешиле професијата!

Естетскиот пристап е можеби оној релевантниот кон креирањето на модниот свет. Како автор и човек со креативни аспирации, знам што е да немаш инспирација, но зошто тоа мора да го видат и другите?

Дали фотографиите раскажуваат токму за таквите моменти на некои модни дизајнери или едноставно предупредуваат на самокритичност, самоконтрола, не толку голема самодоверба и советуваат дека треба убаво да се размисли за насочувањето на животната професија!

Евротип
Евротип
To Top