Новости

Занимливости

Нов предизвик на Тик Ток, родителите ги полеваат бебињата со вода а нивните реакции се неверојатни

Предизвикот изнуди некој незаборавни реакции кај бебињата, додека родителите добро се забавуваат.
На Тик Ток се појави уште еден популарен предизвик во кој главни ѕвезди се бебињата. Родителите ги полеваат со вода своите бебиња а нивните реакции се неверојатни.

Забележани се различни реакции, но со сигурност ќе ви го разубават денот.

@tia.dunham no babies were harmed in this video ##fyp ##momsoftiktok♬ Ah Eh – queen_zyon1

@mikaylamatthewsI’m never doing a Tik Tok trend again I felt so bad wait for it ##fyp##upcycling##babiesoftiktok##whatyoudoingwiththat

♬ Ah Eh – queen_zyon1

@gd..morganNo babies were harmed in the making of this video (she laughed afterward)

♬ Ah Eh – queen_zyon1

Извор

GOLD
To Top