Новости

Занимливости

Оваа година божиќните колачиња ќе изгледаат малку поинаку

Навистина поминавме низ лоша година која сите едвај чекаме да заврши, па со надеж на подобро ќе ги славиме празниците и ќе веруваме во нов почеток. Нова успешна година што пред се, ќе ни донесе здравје.

…И тука некаде, помеѓу новогодишниот дух и празничната еуфорија, актуелната ситуација се рефлектирала и врз вештите раце на домаќинките, па тие го додаваат тој мал детал на фигурите кои сега веќе ни стана составен дел од аутфитот или кодекс на облекување, а тоа е нели, заштитната маска.

Без лоша намера, мораме малку да донесиме ведрина, не само упорно да ја гледаме и слушаме црната страна. Погледнете ги овие колачиња од кои некои се наменски и ја одбележуваат годинава пго полека останува зад нас и за која се надеваме дека нема да се врати.

Евротип
Евротип
To Top