Новости

Занимливости

,,Make up” артистка може да се трансформира во било која холивудска ѕвезда!

Добро ни е познато дека шминката може да направи чуда. Но, за овие трансформации тешко е човек да поверува дека се возможни.

Оваа девојка може да се трансформира во кој и да посака. Замислете еден ден посакувате да бидете Џони Дип, наредниот ден сте Чарли Чаплин, а откако ќе ви досади може да се претворите во холивудска дама која вие милувате да бидете.

Значи ли ова дека многу можеме да се излажеме во однос на некои животни одлуки?! На муабетов, би се надоврзале, па би ве предупредиле да внимавате со изборот на партнер, затоа што денес таа може да биде Анџелина Џоли, а утре Чарли Чаплин. Зависи од расположение де!

Погледнете ги овие фотографии од ,,make up” артисти кои се трансформираат во познати личности и финиширајте го воодушевувањето од ваквиот талент, со видеото во продолжение.

GOLD
To Top