Новости

Занимливости

Ова девојче прави извонредни мозаици од школки и камчиња кои ги наоѓа на плажа!

Повеќето луѓе кои шетаат покрај плажа уживаат во сурфањето и песокот и повремено земаат дома една или две школки како сувенири од прекрасниот ден поминат на море.

Меѓутоа, за еден уметник како Anna Chen, плажата е повеќе од тос. Таа, според оваа девојка е како бесконечна кутија со сложувалки исполнета со бесконечни форми и бои од кои таа создава неверојатни мозаици со портрети на животни. Воодушете се на дел од нејзината извонредна работа, а ако сакате да го прочитате целосниот текст, погледнете овде.

Евротип
Евротип
To Top