Новости

Занимливости

Овие колачи изгледаат превкусни, но невозможно е да ги пробате

Овие примамливи колачи несомнено едвај би чекале да ги вкусиме, но тоа би било невозможно затоа што тие всушност се направени од стакло и керамика.

Станува збор за уметничката Шејн Либ која која се досетила на оваа необична идеја. Вистинските торти и колачи на крај ќе се распаднат, но десертите направени од уметникот Шејн Либ ќе траат вечно, освен ако не ги испуштите и не се скршат.

Извор: zadovoljna.rs

Евротип
Евротип
To Top