Новости

Занимливости

Одберете илустрација и дознајте – Каков е вашиот став во љубовта!

 

Која врска ќе ја сфатите сериозно? Во каква љубов верувате? Изберете илустрација, забавувајте се и дознајте го одговорот. Како е вашата љубовна врска?

1.
Верувате во љубов на прв поглед, искрена и необјаснива. Потсвесно вие само им верувате на тие чувства што се појавуваат веднаш штом се запознаете. Ако не се заљубите веднаш, ви сте уверени и знаете дека таа личност не е идеална за вас.

2. Мислите дека силните импулси раѓаат силни емоции. На потсвесно ниво, вие верувате во врски каде што луѓето се страсни еден за друг. Сакате романтични и сепак многу страсни врски.

3.Не верувате во силни чувства кои се појавуваат веднаш или поконкретно не верувате во љубов на прв поглед. Ги почитувате долгорочните врски. Потсвесно верувате во љубов која би го издржала тестот на времето. Сакате длабоки и сериозни врски.

4. Вие ја разбирате љубовта кај човекот, но не верувате во вистинска, искрена и трајна љубов на потсвесно ниво. Верувате дека вистинската љубов може да се најде само во литературата и уметноста, пренесува.

Евротип
SNBROKER
To Top