Новости

Занимливости

Одберете слика и прочитајте дали вашата долгопосакувана желба ќе се оствари!

Одберете една од 3-те понудени слики и дознајте дали вашата желба ќе се оствари.

Верувајте во вашата интуиција, таа е ваш вистински пријател и никогаш нема да ве предаде!

Имате значителни барања.

И, знаете дека ако навистина сакате да ги искажете во реалниот живот, важно е малку да излезете од вашата удобна зона и да покажете дека сте подготвени да придонесете за исполнување на вашата желба и да го организирате вашиот секојдневен живот.

Можно е вашата желба да се оствари и да доживеете неверојатен настан, но треба да започнете да работите на тоа веднаш и да започнете да се однесувате во согласност со реалноста во која сакате да живеете.

Остварувањето на вашата желба е повеќе во ваши раце отколку во туѓи или во рацете на универзумот.

Вие сте упорни и се надевате дека ќе ги остварите вашите желби.

Знаете дека животот не е секогаш лесен и дека работите не одат според планираното, но никогаш не се предавате.

Ако веќе си ја поставивте вашата цел, не дозволувајте ништо да ве ,,разниша” и да ве натера да се откажете.

Направете го вашиот дел од работата и бидете оптимисти, па вашата желба сигурно ќе се оствари.

Покажете дека со вашите дела заслужувате да бидете исполнети со среќа и универзумот ќе ве награди.

3.
Паузирајте за момент и размислете: дали навистина го правите вашиор дел од работата што е потребна за да се оствари желбата?

Универзумот не е златна рипка што исполнува само желби.

Делува поинаку. Со каква енергија зрачиме – така и привлекуваме.

Затоа, ако сакате да се оствари вашата желба, мора да постапувате соодветно.

Во моментов сте малку далеку од вашите соништа, но сè може да се промени. Променете го вашиот став и вашата реалност исто така ќе се промени.

Извор: atma.hr

СН Брокер
To Top