Новости

Занимливости

Одберете фотографија и прочитајте ги советите за она што ве чека во наредните 3 дена!

Погледнете ги овие три фотографии и одберете една. Потоа, atma.hr, вели да ги затворите очите и да се одлучите за една од нив која ќе ви каже и ќе ве посиветува за она што ве челжка наредните три дена!

1.Во моментов се случува енергетска промена која внесува нов живот во вас.

Сега фокусот ви е на планирање, извршување или анализа.

Може да станува збор за вашата кариера, важен проект, патување или почеток или крај на некаков вид на студии. Што и да е, треба да размислите како до совршен план, бидејќи постоечкиот проблем бара внимание и поголемо размислување.
Но, наскоро ќе ги откриете сите ресурси или ќе ја добиете поддршката што ќе ви треба за да донесете одлука.

На вистинскиот пат сте, само треба да се фокусирате.

2. Се буди вашата креативност, па ќе сеинспирирате од нешто.

Можете да почнете да учите да свирите музички инструмент, да започнете да пишувате книга или да се посветите на фотографијата.

Ако веќе сте размислувале за милениче, сега е време да внесете мал пријател во куќата.

Тоа е освежувачка енергија што ќе ве натера да обрнете внимание на светот околу вас.
Тоа е лесна и воздушна енергија што носи среќа и радост.

Забавувајте се, уживајте во среќни настани или нови занимања.

3.Оваа слика вели дека во вас постои чувство на поделба. Вие започнувате патување што ќе биде целосно ново за вас.

Тоа може да биде ментално, физичко или емоционално патување што ве остава на погрешно место.

Може да се чувствувате непријатно поради нестабилната ситуација и поради чувството што знаете дека ризикувате.

Но, мора да се движите напред според вашиот план. Не застанувајте, но патем треба да ги земете во предвид сите добри и лоши страни од моменталната состојба и да одлучите што е најдобро за вас во моментот.

Само вие можете да одговорите на ова прашање.

GOLD
To Top